E-mail: info@czakce.cz     Tel: 603 526 088
Neděle 19. ledna . Svátek: Doubravka
AKCE, TÉMATICKÉ NABÍDKY, SLEVY
-informační portál-

Celkem v portálu 534 akcí, přidáno 1 za posledních 24 hodin

km

Akce, splňující daná kritéria: 0

Úvodní strana \ ZLÍN (Zlín) \ Kalendářové akce \ Detail akce

< Zpět na výpis akcí

Minus123minut / Fénix Clu Zlín

Minus123minut / Fénix Clu Zlín

*- Povinné pole

13.12.2019 21:00
14.12.2019 02:00
ZLÍN (Zlín)
Antonínova 4379
774376019
Elsikrobin@gmail.com

-123min. přijedou do Zlína s novou deskou LES!

„Album je příběhem přátelství, které v Minutách máme,” říká frontman Zdeněk Bína.

Po deseti letech přichází -123min. s novou nahrávkou. LES vyšel v pátek 20. září. Novinka obsahuje devět skladeb a poprvé za celou existenci kapely se jedná o desku v češtině! Album je hudební bonboniérou, v níž se mísí soul, alternativa, rock, pop, ethno, nová hudba a funk.

LES vznikl v legendárním studiu Sono Records a jako hosta ke spolupráci "Minuty" přizvaly i geniálního jazzového trumpetistu Erika Trufazze.

Velkým překvapením pro posluchače je i radikální změna, kterou tvoří texty v českém jazyce. Avšak hudebně nová nahrávka navazuje na „Minuty“ tak, jak je známe.

-123min. vydali v letech 1996 – 2009 šest alb a v roce 1999 získali Cenu Anděl za Objev roku. Kapela tehdy hojně koncertovala v zahraničí, například v Holandsku, Belgii, Anglii, Polsku, na Ukrajině, Slovensku, v Americe, Francii a dalších. Za léta působení se stala na naší hudební scéně doslova kultovní skupinou. Její největší síla spočívá především v živých energických koncertech, jež jsou z velké části tvořeny improvizací.

Formaci tvoří trio vysoce respektovaných muzikantů: Zdeněk Bína (zpěv, kytara), Fredrik Janáček (basa) a Dano Šoltis (bicí).

Více informací

LES koupíte zde: http://bit.ly/-123Min_LES_eshop

WEB: http://minus123minut.cz

FACEBOOK: https://www.facebook.com/minus123minut

Složení kapely:

Zdeněk Bína – zpěv, kytara

Fredrik Janáček – basa

Dano Šoltis – bicí

Diskografie:

LES (2019, ditribuce Indies Scope)

Dream (2009 Indies Scope)

Mom (2005 Universal Music)

XL Live (2004 Indies Records)

Home? (2002 Indies Records)

Try (2001 Intermusic)

Shooba Dooba (1999 Intermusic)

Mohlo by Vás také zajímat z regionu

Fashion Design Zlín / Výstava Muzeum Napajedla
Fashion Design Zlín / Výstava Muzeum Napajedla

31.12. - 16.02.2020

Napajedla (Zlín)

Fashion Design Zlín / Výstava Muzeum Napajedla

Pálení Čarodějnic ▌Hvozdná ▌2020
Pálení Čarodějnic ▌Hvozdná ▌2020

30.04.2020

Hvozdná (Zlín)

Pálení Čarodějnic ▌Hvozdná ▌2020

ABRAHAMOVA POLEVKARNA OTROKOVICE-ZDRAVE JIDLO
ABRAHAMOVA POLEVKARNA OTROKOVICE-ZDRAVE JIDLO

Akce platná od 19.08.

Otrokovice (Zlín)

Abrahámova polévkárna je vegetariánská restaurace s příjemnou atmosférou. Každý pracovní den nabízíme tři polévky a dvě hlavní jídla, zeleninový salát či oblíbený Abrahamburger. Kromě výborné kávy si můžete dát i zdravou variantu, ajurvédskou nebo zelenou kávu, domácí zákusky, limonády a pomazánky.

Reality DS Dagmar Srncová Luhačovice
Reality DS Dagmar Srncová Luhačovice

Akce platná od 01.07.

Luhačovice (Zlín)

realitní činnost

AKCE
Okres: Zlín
na Facebooku

Zvýrazněné akce

Bazárek
Bazárek

15.02.2020 09:00

ZLÍN (Zlín)

Bazárek

cx 1cx 2
Zde může být Vaše akce
cx 3
Zde může být Vaše akce
cx 4
Zde může být Vaše akce

Zvýrazněné akce

Pavla Malinová - Vztahotvary
Pavla Malinová - Vztahotvary

31.12. - 16.02.2020

ZLÍN (Zlín)

Pavla Malinová - Vztahotvary

Fashion Design Zlín / Výstava Muzeum Napajedla
Fashion Design Zlín / Výstava Muzeum Napajedla

31.12. - 16.02.2020

Napajedla (Zlín)

Fashion Design Zlín / Výstava Muzeum Napajedla

Mineral-Expo Zlín - únor 2020
Mineral-Expo Zlín - únor 2020

29.02.2020 09:00

ZLÍN (Zlín)

Mineral-Expo Zlín - únor 2020

co 4co 4
Zde může být Vaše akce
co 5
Zde může být Vaše akce
co 6
Zde může být Vaše akce
Webové stránky vytvořil Acceler
Provozovatel stránek nezodpovídá za správnost uvedených informací.